Läs mer

Det finns hur mycket som helst att läsa om kombucha på nätet.
Tack och lov så börjar det också komma fram en hel del forskning och riktiga fakta istället för myter. Och det är intressant att se att många av resultatet verkligen stöder de gamla folklivs-erfarenheterna.

Här länkar vi lite av de bästa sidorna för att läsa vidare om kombucha. Tyvärr är det mesta skrivet på engelska, men har du några specifika frågor så hör av dig till oss, så kan vi hjälpa med översättning.

En engelskspråkig sida om myter och faktiska fakta omkring Kombucha:
http://www.phoenixhelix.com/2013/03/25/kombucha-myths-vs-truths/

En engelskspråkig sida med tio stora hälsoområden som kombucha kan stärka. Bra text då den utgår från vetenskapliga undersökningar.
http://www.globalhealingcenter.com/natural-health/what-is-kombucha-10-facts-need-to-know/


-----------------------------------
Vi har just nu flera Startpaket TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Till Storstäderna Stockholm, Göteborg eller Malmö eller Sveriges landsbygd och glesbygd. Start-packen innehåller en kombuchakultur ("svamp") & kraftfull startvätska samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två kulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

För att beställa ett Kombucha Startpaket mailaforsnashemman@gmail.com 
Skriv namn/adress och om du vill betala med swish eller faktura (20kr faktavg)

Observera att mailadressens direktlänk ibland inte fungerar med vissa mobiltelefoner. 
I så fall är det bara att skicka ett vanligt mail till vår mailadress: forsnashemman@gmail.com

Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.