torsdag 20 juli 2017

Kombucha med smak av goda bär

Nu börjar trädgårdens bär mogna, i alla fall i södra delarna av landet. Och då öppnar sig stora möjligheter till att smaksätt sin kombucha med goda, färska bär.
Här ett glas med svartvinbärssmak. Det går också utmärkt med jordgubbar, hallon, smultron, krusbär, röda vinbär och även mer ovanliga trädgårdsbär som Saskatoon/bärhäggmispel, aronia, mullbär, björnbär och allåkerbär.
Så ut och prova på olika bär för att smaksätta din kombucha. Det kan inte bli godare, eller mer närproducerat. För stadsbor så är det värt att titta upp odlare i närheten, gärna med självplock, så får man sig en härlig naturnära upplevelse samtidigt.
Här är vår sida om smaksättning där man kan få många fler tips:
http://egenkombucha.blogspot.se/p/smaksattning.html

------------------
Vi har Startpaket TILL SALULevereras snabbt till hela Sverige på bara 1-2 dagar. Oavsett om man bor Storstäderna Stockholm, Göteborg eller Malmö eller Sveriges landsbygd och glesbygd. Start-packen innehåller en kombuchakultur ("svamp") & kraftfull startvätska samt enkel & noggrann beskrivning. Vi skickar också till övriga norden med en något högre portokostnad.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två kulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

För att beställa ett Kombucha Startpaket mailaforsnashemman@gmail.com 
Skriv namn/adress och om du vill betala med swish eller faktura (15kr faktavg)

Observera att mailadressens direktlänk ibland inte fungerar med vissa mobiltelefoner. 
I så fall är det bara att skicka ett vanligt mail till vår mailadress: forsnashemman@gmail.com