lördag 1 april 2017

Kombucha med rödvinbär och chili

Riktigt aprilväder nu på månadens första dag. Ett fint, bubbligt glas kombucha piggar upp! 
Detta är en av flaskorna som jag smaksatt med rödavinbärs/chili gelé. Ett misslyckat kok förra året resulterade i ett antal burkar med "sockrig" gelé, som inte alls går att använda som gelé, men som passar utmärkt att smaksätta kombucha med. Så nu är alltså röda vinbär & chili en av våra "vardagssmaker" på kombucha. Det blir också väldigt gott, och väldigt bubbligt! 

Här är inlägget när jag smaksatte;
---------------------------
Vi har just nu flera Startpaket TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Till Storstäderna Stockholm, Göteborg eller Malmö eller Sveriges landsbygd och glesbygd. Start-packen innehåller en kombuchakultur ("svamp") & kraftfull startvätska samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två kulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

För att beställa ett Kombucha Startpaket mailaforsnashemman@gmail.com 
Skriv namn/adress och om du vill betala med swish eller faktura (15kr faktavg)

Observera att mailadressens direktlänk ibland inte fungerar med vissa mobiltelefoner. 
I så fall är det bara att skicka ett vanligt mail till vår mailadress: forsnashemman@gmail.com