torsdag 30 mars 2017

Sex smaksättningar på Kombucha

Jag älskar smaksatt kombucha, och jag tycker det är SÅ kul att smaksätta mina fina kombuchaflaskor! Man kan smaksätta med så mycket olika saker och på så många olika sätt. Med färska och torkade örter, med frukt och bär, med juice, sylt och geléer och med kryddor.
Här har jag smaksatt med (från vänster) lite teblad från Lapsang Souchong (rökt te), torkade rosenblad från vresrosor, Honung och chili, vattlingon, hjortronsylt och torkad Kvanne.

Jag känner kreativiteten flöda när det är dags för smaksättning. Och om man brygger mycket kombucha lättsamt i en stor burk, så kan man unna sig att prova allt möjligt! Så gör det! Blir kreativ! Prova vad som helst som du får för dig! Det är sällan det går fel, med kombucha!
-----------------------------------
Vi har just nu flera Startpaket TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Till Storstäderna Stockholm, Göteborg eller Malmö eller Sveriges landsbygd och glesbygd. Start-packen innehåller en kombuchakultur ("svamp") & kraftfull startvätska samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två kulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

För att beställa ett Kombucha Startpaket mailaforsnashemman@gmail.com 
Skriv namn/adress och om du vill betala med swish eller faktura (15kr faktavg)

Observera att mailadressens direktlänk ibland inte fungerar med vissa mobiltelefoner. 
I så fall är det bara att skicka ett vanligt mail till vår mailadress: forsnashemman@gmail.com