onsdag 15 mars 2017

Läskande förmiddagsfika med kombucha

Det är bråda tider på Forsnäs Hemman!
Det föds killingar och kaninungar om vartannat och snart är också hönsen, ankorna och gässen på gång. Så en härlig flaska läskande kombucha är så GOTT när man tar en förmiddagsfika. 😋
Extra snärtigt att kombuchans färg matchar arbetskläderna! DET är äkta "fashion" här i glesbygden. 😂
Det är en flaska av en absolut ljuvlig smaksättning. Jag kallar den för Lapplands-körsbär och det är ett riktigt lättsamt och smart sätt att smaksätta sin kombucha.
Återkommer med recept!
---------------------------------------------
Vi har just nu flera Startpaket TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Till Storstäderna Stockholm, Göteborg eller Malmö eller Sveriges landsbygd och glesbygd. Start-packen innehåller en kombuchakultur ("svamp") & kraftfull startvätska samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två kulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

För att beställa ett Kombucha Startpaket mailaforsnashemman@gmail.com 
Skriv namn/adress och om du vill betala med swish eller faktura (15kr faktavg)

Observera att mailadressens direktlänk ibland inte fungerar med vissa mobiltelefoner. 
I så fall är det bara att skicka ett vanligt mail till vår mailadress: forsnashemman@gmail.com

Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.