lördag 4 februari 2017

Sila smaksättningen i din kombucha

Det är spännande och kreativt att smaksätta kombucha. Man kan ta vad som helst som smakar gott och stoppa ner i en flaska kombucha.
Men hur länge ska smaksättningen ligga i flaskan och hur ska man sila bort den?
Det är en fråga som folk ofta ställer till oss. Tja, eftersom smaksättning är så individuell och dynamisk så är det verkligen svårt att svara på det.
Det lättaste rådet är: låt det ligga i flaskan tills dess du vill dricka, och sila av det direkt ner i glaset. Eller som vi gör här på bilden, direkt ner i tillbringaren. Just här har vi använt torkad rosmarin och ingefära.

Mer om smaksättning finns här: http://egenkombucha.blogspot.se/p/smaksattning.html
----------------------------------------------------------
Vi har just nu Startpaket TILL SALULevereras snabbt till hela Sverige på bara 1-2 dagar. Oavsett om man bor Storstäderna Stockholm, Göteborg eller Malmö eller Sveriges landsbygd och glesbygd. Start-packen innehåller en kombuchakultur ("svamp") & kraftfull startvätska samt enkel & noggrann beskrivning. Vi skickar också till övriga norden med en något högre portokostnad.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två kulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

För att beställa ett Kombucha Startpaket mailaforsnashemman@gmail.com 
Skriv namn/adress och om du vill betala med swish eller faktura (15kr faktavg)

Observera att mailadressens direktlänk ibland inte fungerar med vissa mobiltelefoner. 
I så fall är det bara att skicka ett vanligt mail till vår mailadress: forsnashemman@gmail.com

Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.