söndag 8 januari 2017

Silverputs med kombucha

Kanske inte vad man först tänker på. Men trixet att pusta oxiderad metall med svag syra funkar såklart med kombucha också!
I veckan putsade jag ett par silverörhängen, utan att gnugga en enda sekund! Mycket lätt.
Metoden är att man lägger lite aluminiumfolie i botten av en skål, pudrar över lite bakpulver eller bikarbonat och häller på en svag syra så att det täcker. I mitt fall var syran såklart egentillverkad kombucha. J
Funkar finfint! Så lätt! OCH miljövänligt!!!
________________
Vi har flera Startpaket TILL SALULevereras snabbt till hela Sverige på bara 1-2 dagar. Oavsett om man bor Storstäderna Stockholm, Göteborg eller Malmö eller Sveriges landsbygd och glesbygd. Start-packen innehåller en kombuchakultur ("svamp") & kraftfull startvätska samt enkel & noggrann beskrivning. Vi skickar också till övriga norden med en något högre portokostnad.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två kulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

För att beställa ett Kombucha Startpaket mailaforsnashemman@gmail.com 
Skriv namn/adress och om du vill betala med swish eller faktura (15kr faktavg)

Observera att mailadressens direktlänk ibland inte fungerar med vissa mobiltelefoner. 
I så fall är det bara att skicka ett vanligt mail till vår mailadress: forsnashemman@gmail.com

Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.