fredag 9 december 2016

Fredagsbubbel Kombucha med chili

Bjuder på fredagsbubbel i närbild!

Kolla skummet och alla små bubblor som bara pärlar upp till ytan!
Detta är en flaska kombucha 75 cl som vi smaksatt under "andra bryggningen" (2F) med 1 stång kanel som vi använt tidigare i en kombuchaflaska, så det var inte lika mycket smak kvar som med en ny, vidare bara 2 korn kryddpeppar som vi krossade och slutligen en liten bit av vår egenodlade chili, av en rätt stark sort.
Smaken blev aldeles ljuvlig! Både lite blommig av julkryddorna och med ett litet "sting" av chilin. Chili passar fantastisk bra till kombucha. Det man kan behöva tänka på är att kombuchans syra verkar förstärka chilins bett, så det behövs mindre chili än man kan tro, även för oss som verkligen gillar styrka.

--------------------------------------------
Vi har just nu flera Startpaket TILL SALU för 160 kr. Levereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Till Storstäderna Stockholm, Göteborg eller Malmö eller Sveriges landsbygd och glesbygd. Start-packen innehåller en kombuchakultur ("svamp") & kraftfull startvätska samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två kulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

För att beställa ett Kombucha Startpaket mailaforsnashemman@gmail.com 
Skriv namn/adress och om du vill betala med swish eller faktura (15kr faktavg)

Observera att mailadressens direktlänk ibland inte fungerar med vissa mobiltelefoner. 
I så fall är det bara att skicka ett vanligt mail till vår mailadress: forsnashemman@gmail.com

Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.