måndag 17 oktober 2016

Enklaste sättet att brygga kombucha själv

Det allra enklaste sättet att brygga kombucha själv är att använda en större behållare med tappkran. Burken vi använder är på 8 liter och kan producera ca 6-8 dl drickfärdig kombucha per dag. Den finns ofta till salu på större inredningsbutiker.
Det här sättet att brygga ska inte förväxlas med det som ofta kallas kontinuerlig kombucha (och som inte är bra för kombuchakulturen). Vi har skrivit mer om vårt lätta sätt och det dåliga sättet på den här sidan: http://egenkombucha.blogspot.se/p/kontinuerlig-kombucha.html

---------------------------
Vi har just nu flera Startpaket TILL SALU för 160 kr. Levereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Till Storstäderna Stockholm, Göteborg eller Malmö eller Sveriges landsbygd och glesbygd. Start-packen innehåller en kombuchakultur ("svamp") & kraftfull startvätska samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två kulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

För att beställa ett Kombucha Startpaket mailaforsnashemman@gmail.com 
Skriv namn/adress och om du vill betala med swish eller faktura (20kr faktavg)

Observera att mailadressens direktlänk ibland inte fungerar med vissa mobiltelefoner. 
I så fall är det bara att skicka ett vanligt mail till vår mailadress: forsnashemman@gmail.com

Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Nu under vintern är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.