tisdag 6 september 2016

Bubbel i båda flaskorna

Vi bjuder på en bubblig upplevelse! En flaska med Rosenkombucha och en flaska med citronkombucha. Båda väldigt bubbliga efter ca 10 dagar i Andra bryggningen (2F).
Det kan vara lite trixigt att få till bubbel i sin kombucha. därför har vi en tips-sida som heter "Inge Bubbel?"
Du hittar den HÄR.

En 30 sekunders film på allt det bubbliga och goda!
Och ett tips. OM man kan misstänka visst "över-pys", så är det praktiskt att ställa flaskorna i djupa tallrikar som kan fånga upp det som väller över.

------------------------------------------------
Vi har just nu flera Startpaket TILL SALU för 160 kr. Levereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Till Storstäderna Stockholm, Göteborg eller Malmö eller Sveriges landsbygd och glesbygd. Start-packen innehåller en kombuchakultur ("svamp") & kraftfull startvätska samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två kulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

För att beställa ett Kombucha Startpaket mailaforsnashemman@gmail.com 
Skriv namn/adress och om du vill betala med swish eller faktura (15kr faktavg)

Observera att mailadressens direktlänk ibland inte fungerar med vissa mobiltelefoner. 
I så fall är det bara att skicka ett vanligt mail till vår mailadress: forsnashemman@gmail.com

Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.