tisdag 19 juli 2016

Rosenkombucha klar att dricka

Jag skulle visa hur det ser ut när en kombuchaflaska är lagom "pysig" för att dricka direkt, eller ställa in i kylskåp ett tag för förvaring innan man dricker. Se vår sida om "Andra Bryggningen".
Men den här var nog lite väl "pysig"! Lagom pys är när man får en rejäl "fis-ljud" när man skruvar av korken men utan att flaskan rinner över.
I vilket fall, det som blev kvar i flaskan var väldigt drickbart. Och Gott!

Man kan se en mer informativ video om att pysa sina flaskor här:

------------------------------------------------
Vi har just nu flera Startpaket TILL SALU för 160 kr. Levereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Till Storstäderna Stockholm, Göteborg eller Malmö eller Sveriges landsbygd och glesbygd. Start-packen innehåller en kombuchakultur ("svamp") & kraftfull startvätska samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två kulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

För att beställa ett Kombucha Startpaket mailaforsnashemman@gmail.com 
Skriv namn/adress och om du vill betala med swish eller faktura (15kr faktavg)

Observera att mailadressens direktlänk ibland inte fungerar med vissa mobiltelefoner. 
I så fall är det bara att skicka ett vanligt mail till vår mailadress: forsnashemman@gmail.com

Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.