torsdag 7 juli 2016

Härliga kunder

Det är så roligt att få feed-back från er kunder! =)
Det är allt från spännande smaker ni provat, till hur ni utvecklats som kombucha-bryggare. Från en liten burk med vårt startpaket till flera stora brygg-kärl med tappkran och enorm produktion.
Så vi skapar en rubrik här på bloggen där vi lägger in en del av dom fantastiska kundkommentarer vi får. Ibland med bilder och allt. Kolla här: http://egenkombucha.blogspot.se/p/feed.html

Här ovan en bild från en nöjd kund som redan från början planerat och köpt en 8-litersburk med tappkran. Faktiskt en sån som vi använt för den kombucha vi dricker själva i familjen under många år. Se vår sida om "Kontinuerlig Kombucha".

Och vad tyckte våra kunder?
"Tack för snabb leverans ! Och fint paketerat !"
Masumi & Emanuel  har "Café St.Clair" i Alvesta.
Besök dom gärna på Instagram: www.instagram.com/cafe.st.clair/

-------------------------------------------

Vi har just nu flera Startpaket TILL SALU för 160 kr. Levereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Till Storstäderna Stockholm, Göteborg eller Malmö eller Sveriges landsbygd och glesbygd. Start-packen innehåller en kombuchakultur ("svamp") & kraftfull startvätska samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två kulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

För att beställa ett Kombucha Startpaket mailaforsnashemman@gmail.com 
Skriv namn/adress och om du vill betala med swish eller faktura (15kr faktavg)

Observera att mailadressens direktlänk ibland inte fungerar med vissa mobiltelefoner. 
I så fall är det bara att skicka ett vanligt mail till vår mailadress: forsnashemman@gmail.com

Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.