lördag 18 juni 2016

Kombucha med rönnblad

Vi har smaksatt kombucha med rönnblad nu på försommaren. Späda, ljusgröna rönnblad i en flaska upptappad kombucha. Låt stå några dagar. Njut!
Som alla örter ska rönnbladen helst plockas vid torrt och soligt väder under förmiddagen. Vi använde inte så mycket, nån handfull till en flaska på 75 cl.
Otroligt gott, passar bra med rönnbladens svaga bittermandelsmak till den syrligt vuxna kombucha-tonen. Det här ska vi göra igen. Men först ska vi nu prova med rönnblommorna som står i full blom. Och det är nog även värt att prova med mer mogna rönnblad framåt sommaren.

----------------------------------------------------------------
Vi har just nu flera Startpaket TILL SALU för 160 kr. Levereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Till Storstäderna Stockholm, Göteborg eller Malmö eller Sveriges landsbygd och glesbygd. Start-packen innehåller en kombuchakultur ("svamp") & kraftfull startvätska samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två kulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

För att beställa ett Kombucha Startpaket mailaforsnashemman@gmail.com 
Skriv namn/adress och om du vill betala med swish eller faktura (15kr faktavg)

Observera att mailadressens direktlänk ibland inte fungerar med vissa mobiltelefoner. 
I så fall är det bara att skicka ett vanligt mail till vår mailadress: forsnashemman@gmail.com

Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.