torsdag 17 mars 2016

Dr. Westerlunds hälso-kombucha

Våren har kommit också till oss här i Lappland, men hos oss finns inga fräscha gröna blad ute i naturen än.
Jag brukar dock beskära och plantera om mina rosengeranium den här tiden. Alltså pelargonsorten som brukar kallas Doktor Westerlunds hälsoblomma. När jag råkade bryta av några blad från plantan och kände den ljuvliga doften i näsan så slog snilleblixten till! I med dom i en flaska kombucha som smaksättning!!!
Verkligen en lyckad idé. Rosengeranium-smaken harmoniserar verkligen med kombuchan. Och helt plötsligt blev vårkänslan påtaglig. Ja, man kan till och med säga att det kändes som sommar när jag slurpade i mig denna goda kombucha med sugrör sittande på renskinn i en snödriva i Lapplands gnistrande starka vårsol!

Bladen som jag bröt av med flit för att ta den här bilden gick såklart inte till spillo. Dom ger nu smak till nästa ljuvligt goda flaska av "Dr. Westerlunds Hälso-Kombucha"!!!

----------------

Vi har just nu flera Startpaket TILL SALU för 160 kr. Levereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Till Storstäderna Stockholm, Göteborg eller Malmö eller Sveriges landsbygd och glesbygd. Start-packen innehåller en kombuchakultur ("svamp") & kraftfull startvätska samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två kulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

För att beställa ett Kombucha Startpaket mailaforsnashemman@gmail.com 
Skriv namn/adress och om du vill betala med swish eller faktura (15kr faktavg)

Observera att mailadressens direktlänk ibland inte fungerar med vissa mobiltelefoner. 
I så fall är det bara att skicka ett vanligt mail till vår mailadress: forsnashemman@gmail.com

Också OBS! Vi har en köldgräns på -10C från avsändning till mottagande. Under vinter-säsong (november-mars) är det alltså bra om du kan hämta in ditt startpack snart efter det levererats om du har fristående brevlåda.. Hör av dig till oss dom du behöver leverans under specifika tider eller hellre hämtar ut ditt paket från ett ombud, så att det får ligga varmt under tiden.