måndag 26 oktober 2015

Hälsosam höst

Ett litet hösttips för att trimma immunförsvaret. Härom veckan kände jag att en förkylning var på gång, hela familjen blev sängliggande, en efter en. Men jag tog ut en flaska ingefärakombucha ur kylskåpet. För att riktigt toppa upp de stärkande inslagen så hällde jag i ett par tsk extra av mald ingefära, och lät allt stå en dag på köksbänken och suga ut det goda.
Starka saker, smakar verkligen som "förkylnings-medicin". Och kanske fungerade det? För även om jag kände mig något småkrasslig varenda morgon i en vecka, så bröt det faktiskt aldrig ut någon förkylning för mig, trots alla sjuka familjemedlemmar och trots ett eländigt immunförsvar i vanliga fall.
Det här ska jag prova igen!

---------------------------------------------
Vi har Startpaket TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Start-packen innehåller en kombuchakultur ("svamp") & kraftfull startvätska samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två kulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 


För att beställa ett Kombucha Startpaket gå till vår Webshop för att betala med kort eller PayPal
Eller mailaforsnashemman@gmail.com 
Skriv namn/adress och om du vill betala med swish eller faktura
Observera att mailadressens direktlänk ibland inte fungerar med vissa mobiltelefoner. 
I så fall är det bara att skicka ett vanligt mail till vår mailadress: forsnashemman@gmail.com