söndag 16 augusti 2015

Trädgårdens smaker

Det finns så mycket i våra trädgårdar som man kan använda för att smaksätta sin kombucha. Den här bilden visar bara några varianter som vi har i kylen just nu.
Övre vänster: rosen-kombucha. Övre höger: spansk körvel
Nedre vänster: vanlig kombucha, ej smaksatt. Nedre höger: rödvinbär & chili
Nu är vi också precis inne i bär- och fruktsäsongen och då finns det mängder av härliga möjligheter till att smaksätta sin kombucha i våra trädgårdar.

Här är en del länkar till våra tidigare inlägg om att använda trädgårdens rikedomar i kombuchan.
Rosen-kombucha
Svartvinbärs-blad
Syrenblommor
Maskros-kombucha
Häggblomskombucha- Kan också användas till fläderblommor och älgörtsblommor

Titta er omkring i trädgården, massor av smakrik inspiration! 

---------------------------------------------
Vi har just nu flera Startpaket TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Till Storstäderna Stockholm, Göteborg eller Malmö eller Sveriges landsbygd och glesbygd. Start-packen innehåller en kombuchakultur ("svamp") & kraftfull startvätska samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två kulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

För att beställa ett Kombucha Startpaket mailaforsnashemman@gmail.com 
Skriv namn/adress och om du vill betala med swish eller faktura (15kr faktavg)

Observera att mailadressens direktlänk ibland inte fungerar med vissa mobiltelefoner. 
I så fall är det bara att skicka ett vanligt mail till vår mailadress: forsnashemman@gmail.com