lördag 25 juli 2015

Det bubblar

Kombucha är helt enkelt godast när det bubblar!
Idag filmade vi några sekunder när vi just öppnat den senaste flaskan maskros-kombucha. Titta hur bubblorna direkt börjar tränga upp mot ytan och toppen av flaskan blir alldeles full av skum.

OM man misstänker att det blivit lite väl mycket kolsyra så är ett tips att göra som vi gjorde på filmen:
Ställ flaskan i en djuptallrik innan man öppnar.
Denna flaska pyste över någon matsked kombucha, och det är rätt perfekt mängd kolsyra för att sen ställa in den i kylskåpet (kanske hade vi kunnat göra det redan igår). Imorgon har kolsyran byggt upp igen och den är väl kyld...DÅ är det dags för en riktig delikatess:
Läckert bubblig Maskros-kombucha!


---------------------------------------------
Vi har just nu flera Startpaket TILL SALULevereras på 1-2 dagar till hela Sverige. Till Storstäderna Stockholm, Göteborg eller Malmö eller Sveriges landsbygd och glesbygd. Start-packen innehåller en kombuchakultur ("svamp") & kraftfull startvätska samt enkel & noggrann beskrivning.

OBS! Vi rekommenderar alltid ett Dubbelt Start-Paket med två kulturer och mer än dubbelt så mycket startvätska, för den allra bästa och snabbaste starten på sin egen kombucha-bryggning. 

För att beställa ett Kombucha Startpaket mailaforsnashemman@gmail.com 
Skriv namn/adress och om du vill betala med swish eller faktura (15kr faktavg)

Observera att mailadressens direktlänk ibland inte fungerar med vissa mobiltelefoner. 
I så fall är det bara att skicka ett vanligt mail till vår mailadress: forsnashemman@gmail.com